Sa 18 godina prodala je svoju nevinost za 2.3 miliona eura: Pokajala se pa otkrila strašne posljedice – Doza Novosti

Sa 18 godina prodala je svoju nevinost za 2.3 miliona eura: Pokajala se pa otkrila strašne posljedice

Naime, vjerujemo da je se mnogi sjećate. Ovo je djevojka po imenu Aleksandra Kefren koja je na licitaciju stavila svoju nevinost kada je imala još 19 godina. Vjerovatno mislite da je to neka šala (ukoliko niste čuli za ovaj slučaj) , ali navodi se da je ona to uradila dabi pomogla roditeljima da povrate kuću iz koje su ih izbacili.

Ona je za to tražila milion eura , a dobila je ponudu od 2,3 miliona. Tu ponudu joj je dao biznismen iz Hong Konga.Možemo razumjeti da imate tešku situaciju, ali ovo ponuditi nije mala stvar .

loading...

Nakon godinu dana je rekla da je sve to bio marketinški trik zbog jedne stranice koja navodi djevojke da “prodaju” svoju nevinost. Ono što je još izjavila jeste da je ovo bio marketinški trik koji bi joj pomogao da postane poznata jer se tada bavila manekenstvom.

loading...

Tako da se pravda da se to zapravo nikada nije dogodilo. Sada je u sretnom braku sa sasvim drugim čovjekom. Ipak, kaže da nakon toga nije imala ni malo lijepih iskustava. Svi prijatelji su je napustili zbog ovog postupka i osudili. Svakako da mislimo da postoje mnogo bolji načini da se izvučete iz neke situacije ili da pokažete svoje sposobnosti i kvalitete .

https://youtu.be/ftBJYbY1PG0
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *