Arkan nije doživio da vidi da sam ispunila životnu želju: On joj je za života tražio samo jednu stvar – Doza Novosti

Arkan nije doživio da vidi da sam ispunila životnu želju: On joj je za života tražio samo jednu stvar

Ceca se za vrijeme ovih praznika prisjetila svog pokojnog supruga i otkrila šta je bila njegova velika životna želja.Pjevačica Ceca Ražnatović je pričala o svom odnosu sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom i otkrila do sada svima nepoznate detalje.

Ceca je ispričala kako je njen suprug imao životnu želju koja se tiče nje i da ju je ona nakon izvjesnog vremena uspjela ostvariti međutim on ipak nije dočekao da uživa u tome.

loading...

loading...

Godinu dana nakon njegove smrti sam bila potpuno povučena iz medija a to je bila samo moja odluka. U oktobru 2001. snimila sam album “Decenija”. Morala sam da se opet vratim na kolosijek jer život ide dalje!

Znala sam da moram da izvedem djecu na pravi put i da moram da budem jača nego što jesam . Moram da se borim kako znam i umijem. Hvala Bogu da mi je dao ovoliki talenat. Ja sam prije Željka imala karijeru i posvetila sam joj se. Na Marakani je 2002. bio koncert, što je bila Željkova želja. On mi je za života samo govorio: “Meni je životna želja da ti napuniš Marakanu! ja sam morala da je napunim!” Ja sam mu tada odgovorila: “Pa znaš li ti kolika je Marakana? Ona prima 100.000 ljudi” – prisjetila se Ceca.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *