ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!! – Doza Novosti

ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!

Ove osobe su danas uzor mnogim mladim ljudima ali nije uvijek bilo tako, na samim počecima svojih karijera izgledale su potpuno drugačije nego sad.

Sa napretkom i promjenama u modnim trendovima, tako je se i naša estradna scena mijenjala. Kada pogledate fotografije ovih estradnih ličnosti koje su nastale na početku karijere i uporedite ih sa fotografijama koje su napravljene u zadnje vrijeme uočit ćete nevjerovatnu transformaciju.

Idemo redom, Seka Aleksić, tokom godina je dosta ulagala u svoj izgled, na kraju ispade da je ljepša sad nego prije 20 godina.

Idemo dalje, na redu je Ana Kokić, opet i ona je nekom magijom ljepša sada nego prije toliko godina.

loading...

A evo ga i Dara Bubamara, na početku svoje karijere više je ličila na nekog dječaka nego na Daru kakvu je znamo.

Dragana Mirković je mora se priznati i davnih devedesetih izgledala odlično, ova frizura na lijevoj slici je bio dio tadašnje mode, danas je Dragana žena koja puca od samopouzdanja i izgleda odlično.

loading...

Dalje prelazimo na Gogu Sekulić. Nismo uspjeli smisliti adekvatan komentar, sami prosudite.

Na kraju dolazi šlag na tortu, definitivno najkontroverznija ličnost na ovoj listi, Aca Lukas, oduvijek je bio u istom fazonu, svoju karijeru je počeo kao mladi roker s dugom kosom, kako sam kaže muzički pravac je morao promijeniti jer od rock and rolla nema novca, ali je u srcu i dalje ostao roker i zadržao je svoj izvorni imidž. Bravo za Acu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *