ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!! – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Ove osobe su danas uzor mnogim mladim ljudima ali nije uvijek bilo tako, na samim počecima svojih karijera izgledale su potpuno drugačije nego sad.

Sa napretkom i promjenama u modnim trendovima, tako je se i naša estradna scena mijenjala. Kada pogledate fotografije ovih estradnih ličnosti koje su nastale na početku karijere i uporedite ih sa fotografijama koje su napravljene u zadnje vrijeme uočit ćete nevjerovatnu transformaciju.

Idemo redom, Seka Aleksić, tokom godina je dosta ulagala u svoj izgled, na kraju ispade da je ljepša sad nego prije 20 godina.

Idemo dalje, na redu je Ana Kokić, opet i ona je nekom magijom ljepša sada nego prije toliko godina.

A evo ga i Dara Bubamara, na početku svoje karijere više je ličila na nekog dječaka nego na Daru kakvu je znamo.

Dragana Mirković je mora se priznati i davnih devedesetih izgledala odlično, ova frizura na lijevoj slici je bio dio tadašnje mode, danas je Dragana žena koja puca od samopouzdanja i izgleda odlično.

Dalje prelazimo na Gogu Sekulić. Nismo uspjeli smisliti adekvatan komentar, sami prosudite.

Na kraju dolazi šlag na tortu, definitivno najkontroverznija ličnost na ovoj listi, Aca Lukas, oduvijek je bio u istom fazonu, svoju karijeru je počeo kao mladi roker s dugom kosom, kako sam kaže muzički pravac je morao promijeniti jer od rock and rolla nema novca, ali je u srcu i dalje ostao roker i zadržao je svoj izvorni imidž. Bravo za Acu.

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT