Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

“SVOJU PRIČU ZAPOČINJE MUŠKARAC KOJI JE U VOJNOJ PENZIJI, VEROLJUB SIMOVIĆ KOJI JE PRIČAO O DANU KADA NJEGOVA SUPRUGA NIJE MOGLA DA STANE NA NOGE NJOJ NIJE BILO DOBRO UOPŠTE TAJ DAN, A ON JE ODLUČIO DA POZOVE HITNU POMOĆ, KOJA JE ODBILA DA DOĐE.”

“Nakon nekoliko sati, uspio je svoju suprugu u bolnicu da odvede, ali je bilo kasno, jer je ona preminula, pala je i umrla Optužio je Veroljub zdrastveni centar za smrt svoje supruge.”

Svi su zbog toga bili u velikoj nevjerici, Vranjac, mjesto odakle su oni nisu mogli da vjeruju. Veroljub je okrivio doktora, pošto je bio jako nesavjestan, isto kao i zdrastveni centar. Da su došli na vrijeme, sigurno bi mogli pomoći, a ovako je Vesna umrla, ostali su bez majke, tetke, sestre… samo lijepo što imaju je sjećanje na nju, na njen lik.”

“Veroljub je ispričao da se njegova supruga nikako dobro nije osjećala taj dan. Jako je loša bila. Mnogo otečena, podočnjaci veli, crvena je bila, a tek oko 16h su uspjeli doći na odijeljenje medicine. EKG su joj odmah uradili, doktorka je rekla da je sve dobro, pripisala joj je i neke lijekove.”

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT