Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce – Doza Novosti

Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce

“SVOJU PRIČU ZAPOČINJE MUŠKARAC KOJI JE U VOJNOJ PENZIJI, VEROLJUB SIMOVIĆ KOJI JE PRIČAO O DANU KADA NJEGOVA SUPRUGA NIJE MOGLA DA STANE NA NOGE NJOJ NIJE BILO DOBRO UOPŠTE TAJ DAN, A ON JE ODLUČIO DA POZOVE HITNU POMOĆ, KOJA JE ODBILA DA DOĐE.”

“Nakon nekoliko sati, uspio je svoju suprugu u bolnicu da odvede, ali je bilo kasno, jer je ona preminula, pala je i umrla Optužio je Veroljub zdrastveni centar za smrt svoje supruge.”

loading...

Svi su zbog toga bili u velikoj nevjerici, Vranjac, mjesto odakle su oni nisu mogli da vjeruju. Veroljub je okrivio doktora, pošto je bio jako nesavjestan, isto kao i zdrastveni centar. Da su došli na vrijeme, sigurno bi mogli pomoći, a ovako je Vesna umrla, ostali su bez majke, tetke, sestre… samo lijepo što imaju je sjećanje na nju, na njen lik.”

loading...

“Veroljub je ispričao da se njegova supruga nikako dobro nije osjećala taj dan. Jako je loša bila. Mnogo otečena, podočnjaci veli, crvena je bila, a tek oko 16h su uspjeli doći na odijeljenje medicine. EKG su joj odmah uradili, doktorka je rekla da je sve dobro, pripisala joj je i neke lijekove.”

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *