Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

“TUŽILAŠTVO BRČKOG DISTRIKTA JE ODLUČILO DA PODIGNE OPTUŽNICU PROTIV BRAČNOG PARA ALISE I PETRA DŽIGUMOVIĆ, ONI SE TERETE ZA VELIKU PREVARU, KADA SU TRAŽILI POMOĆ U EMISIJI ISPUNI MI ŽELJU, OTKRIVENO JE NAKON TOGA KAKO SU ONI VLASNICI NEKOLIKO NEKRETNINA, KAO I DA IMAJU STALNA PRlMANJA.”

“U optužnici se navodi da su oni napisali pismo i uputili ga na Hayat televiziju, gdje su rekli da su u jako lošem imovinskom stanju, kao i da teško žive.”

“Voditeljica Šejla je pročitala to pilsmo koje ju je potreslo, kontaktirala je ovu porodicu, odmah ih je pozvala da učestvuju u ovoj emisiji, a prošle godine su se pojavili petog aprila, kada su došli sa bebom malom i započeli svoju priču da jako loše žive u jako teškim uslovima. Čak su pokazali i drveni objekat u kojem navodno žive.”

Piše i u optužnici da je inače Petar vlasnik jednog ranča koja je površine 360 metara kvadratnih, vrijednost tog ranča je inače 74 hiljade KM, Petar ima i šumu, odnosno suvlasnik je parcele na mjestu u Gradačcu. Prima invalidninu koja je oko 108KM, a ima i pravo na PIO koji je iznosa 622KM.”

“Šejla Cocalić je uspjela od građana da prikupi nešto novca, pa im je predala 500 eura, rekla je da će im jedan salon namještaja dati stvari koje će oni izabrati u vrijednosti od 1500 KM.”

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT