NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!! – Doza Novosti

NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!

Ognjen Vranješ uopšte ne mari za razvodom Jelene Karleuše, niti ga je, čini se,  ta vijest uopšte pogodila.

Čak štaviše, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine smatra da je njegova nekadašnja ljubavnica, s kojom se pune dvije godine viđao dobila upravo ono što je tražila.

Ove informacije je za Kurir Stars potvrdio Ognjenov blizak prijatelj, ista osoba koja mu je i saopštila za njen razvod.

loading...

Vjerujte mi da ga ta vijest uopšte nije pogodila. Odavno ga Karleuša i ne zanima, baš sam s njim nedavno diskutovao o svemu što se desilo u proteklih par mjeseci u vezi nje, i jedina stvar koja ga zanima jeste to da ona odgovara za prijetnje i uvrede koje je javno iznijela na njegov račun putem društvenih mreža. Nakon što sam mu javio da se ona razvodi, on je samo prokomentarisao da je Jelena dobila upravo ono što je i tražila. Sada je ostala bez svega, bez muža a i bez para. On joj je pružio sve što je mogao, dok je dobijala poklone lijepo joj je bilo, ona se i na društvenim mrežama hvalila tim poklonima koje je dobijala od Duška Tošića. Ogavno – ovako je pričao sagovornik koji je insistirao da ostane anoniman, prenio je Kurir.

loading...

Takođe je tvrdio da je Jelena živjela kao kraljica za vrijeme dok se viđala s Ognjenom Vranješom.

Ona je imala baš sve što je htjela, jednostavno šta god je poželjela to je i dobila. Baš je uživala u životu pored njega. Kući je imala mir i ekonomsku sigurnost, a kod mog drugara dobijala je ljubav i pažnju. Na kraju je loše odigrala. Mog druga Ognjena uopšte ne zanima da li se ona razvodi ili ponovo udaje, bitno mu je samo da ona odgovara za svoje nepromišljene izjave i prijetnje koje mu je uputila – završio je Izvor.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *