Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !! – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Pjevačica Jelena Rozga, koja je poznata po svojoj provokativnosti, iako je u petoj deceniji života, još jednom je pokazala da joj godine ne mogu ništa i da samo izgleda sve bolje.
Naime, Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila video-snimak i iznenadila svoje pratioce.U njemu se vidi pjevačica tokom nastupa, koja je igrala veoma provokativo u kratkoj crvenoj haljini i pokazala svoju zategnutu guzu, što je mnoge ostavilo bez daha.

 

 

Njeni pratioci odmah su počeli da ispisuju brojne komentare na račun njenog savršenog izgleda.Jelena Rozga (Split, 23. avgusta 1977.) je hrvatski pop pevač.Njena muzička karijera započela je 1996. godine kao pjevač popularnog splitskog benda Magazin, a samo 2006. godine.

 

View this post on Instagram

❤️💙 #love #happiness #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Ona je jedna od najtalentovanijih hrvatskih pjevača. Osvojio je nagradu Porin za pjesmu Bižuterija, višestruko dobitnika nagrade Grand Prix na Muzičkom festivalu Split, kao i mnogim drugim nagradama.U svojoj solo karijeri objavio je tri studijska albuma koji su dobili zlatne sertifikate. Održao je turneju grand hala i prva je žena koja popuni Spaladium Arena u Splitu. Njene najpoznatije pesme su: moja dama, ljubomora, priznata, pobednička kombinacija, Nirvana, ukus mentola, cunami, kraljica i mnogi drugi.

 

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT