Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !! – Doza Novosti

Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Pjevačica Jelena Rozga, koja je poznata po svojoj provokativnosti, iako je u petoj deceniji života, još jednom je pokazala da joj godine ne mogu ništa i da samo izgleda sve bolje.
Naime, Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila video-snimak i iznenadila svoje pratioce.U njemu se vidi pjevačica tokom nastupa, koja je igrala veoma provokativo u kratkoj crvenoj haljini i pokazala svoju zategnutu guzu, što je mnoge ostavilo bez daha.

 

 

loading...

Njeni pratioci odmah su počeli da ispisuju brojne komentare na račun njenog savršenog izgleda.Jelena Rozga (Split, 23. avgusta 1977.) je hrvatski pop pevač.Njena muzička karijera započela je 1996. godine kao pjevač popularnog splitskog benda Magazin, a samo 2006. godine.

 

View this post on Instagram

❤️💙 #love #happiness #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

loading...

Ona je jedna od najtalentovanijih hrvatskih pjevača. Osvojio je nagradu Porin za pjesmu Bižuterija, višestruko dobitnika nagrade Grand Prix na Muzičkom festivalu Split, kao i mnogim drugim nagradama.U svojoj solo karijeri objavio je tri studijska albuma koji su dobili zlatne sertifikate. Održao je turneju grand hala i prva je žena koja popuni Spaladium Arena u Splitu. Njene najpoznatije pesme su: moja dama, ljubomora, priznata, pobednička kombinacija, Nirvana, ukus mentola, cunami, kraljica i mnogi drugi.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *