Gotovo je oženio se miljenik žena, pitaju se svi kako im je uspjelo sakriti vjenčanje u potpunosti : Njegova izabranica je prava bomba !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Jedan od najpopularnijih muzičara današnjice u Britaniji,ali i u svijetu Ed Širan se vjenčao za svoju suprugu Cheery Seabron te je to izveo u najvećoj tajnosti daleko od svih medija . Kako kaže želja njegove supruge i njega samog je bila da to urade u krugu najbližih prijatelja koje su lično kontaktirali i tako da ništa nije došlo novinara u Britaniji .

 

View this post on Instagram

Wot? 📸 @zakarywalters

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

 

 

Ed je uspio svoj privatni život u potpunosti da sakrije od javnosti i kako kaže mnogo je sretan radi toga. “Obožavam svoju suprugu Chery i najsretniji sam čovjek na svijetu a od svega je najljepše to što očekujemo da postanemo roditelji te sam mnogo uzbuđen i jedva čekam da postanem otac ” izjavio je Ed Širan .

 

 

Ed Sheeran i Cherry Seaborn su se upoznali u školi kada su imali samo 11 godina, ali romansa se između njih pojavila tek na ljeto 2015., kada su im se putevi ponovno spojili. Britanski muzičar tvrdi da mu je Cherry prva prava ljubav u životu i da ne može zamisliti život bez nje.

 

 

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT