Snežani Savić je 67. godina a svi su se uhvatili za glavu kada su vidjeli u čemu se pojavila: DA LI JE PRETJERALA ? – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Još od samog početka svoje karijere, srbijanska glumica Snežana Savić važila je za jednu od najljepših žena na čitavoj glumačkoj i javnoj regionalnoj sceni, pored njene ljepote krasio ju je svakako njen talenat za glumu, kao i za pjevanje i svakim nastupom sve je više oduševljavala publiku.

Prošlo je mnogo godina, a Snežanu i dalje krasi njena ljepota.

Poznato je za nju da mnogo vodi računa o načinu života, živi zdravo, a nedavno se pojavila na Avali u eko parku, gdje su svi ostali iznenađeni kada su Snežanu vidjeli u provokativnom izdanju.

Pogledajte i vi o kakvoj kombinaciji je riječ.

Snežana se odlučila za kratku haljinu te je na taj način pokazala svoje atribute, gornji dio haljine je bio zatvoren što ukazuje na činjenicu da je modno osviještena, obzirom da postoji nepisano modno pravilo koje kaže da ukoliko je haljina kratka onda ne bi trebala biti dekoltirana, i obrnuto.

Šta vi kažete, sviđa li se vama ?

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT