One misle da su LJEPOTICE, a kada pogledate njihove fotografije PLAKAT ćete od smijeha : Estetske operacije su napravile od njih hodajuće maskote – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Velika većina ljudi koja ima tu sreću ili nesreću na Balkanu nije u mogućnosti da priušti estetsku operaciju. Ukoliko neka osoba nije zadovoljna svojim prirodnim izgledom postoje velike šanse da nije u mogućnosti priuštiti sebi jedan takav zahvat. Međutim, ukoliko ste u mogućnosti ipak da to priuštite i donijeli ste odluku, potrebno je da pripazite na jedno pravilo – ne smijete pretjerati.

Dame sa fotografija u prilogu su odlučile da se uljepšavaju putem estetske hirurgije ali su se malo zanijele i pretjerale, pa sada mnogi muškarci ih karakterišu kao neprivlačne, na kraju su postigle nešto sasvim drugo od onoga što su očekivale.

Ove dame su očito željele punije usne ali su u silnoj želji deformisali svoje lice i sada su predmet podsmjehivanja na internetu.

Pored toga što sada nisu ogodne ni za pogledati, ovakav način pretjeranog napumpavanja usana može biti jako štetan za zdravlje jer može doći do pucanja filera a zatim i upala, kao i drugih teških komplikacija zbog kojih bi ove dame žalile dan kada su ušle u ordinaciju estetskog hirurga.

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT