NA SNAGU STUPA NOVI PRAVILNIK O VOZAČKOJ DOZVOLI : Ne sjedajte za volan ukoliko niste ispunili sljedeće uslove – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Za one neupućene, na snagu je stupio novi zakon koji se odnosi na vozačku dozvolu kao i samo upravljanje automobilom.

Naime, o čemu se ovdje radi ?

Na novim vozačkim dozvolama će policijski službenici moći vrlo lako da provjere da li ste polaganje ispita za dobijanje vozačke dozvole obavili na automobilu sa manuelnim ili automatskim mjenjačem. Ukoliko ste vozački ispit položili na automobilu koji posjeduje automatsku transmisiju, onda nećete moći voziti automobil sa manuelnim mjenjačem, ukoliko ste uhvaćeni da vozite takav jedan automobil izdat će vam se prekršajni nalog od strane policijskog službenika koji će podrazumijevati novčanu kaznu, privremeno oduzimanje vozačke dozvole kao i dva kaznena boda.

Takođe, još jedna stvar koju uzima u obzir novi zakon jeste to da početnici, odnosno vozači koji posjeduju vozačku dozvolu kraće od 2 godine morat će istu dozvolu predati u prostorije mupa na određeno vrijeme zbog privremenog oduzimanja, ukoliko skupe 4 kaznena boda.

Šta vi mislite o novim dopunama zakona ?

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT