OVO JE NAJPOPULARNIJA PLASTIČNA OPERACIJA MEĐU ŽENAMA: Košta 10.500 eura, a evo o čemu se radi – Doza Novosti

OVO JE NAJPOPULARNIJA PLASTIČNA OPERACIJA MEĐU ŽENAMA: Košta 10.500 eura, a evo o čemu se radi

Kada su žene masovno počele da vrše estetske korekcije počelo je sa grudima, zadnjicom, naravno neizostavnim pumpanjem usanna, ali sada je došao novi trend…

Naime, sve je počelo masovnim operacijama povećanja grudi, ali se vremenom akcenat prebacio na velike zadnjice, pa je potražnja za plastičnim zahvatima na tom dijelu tijela naglo porasla..

1

Uz to jedan zahvat čini se da nema konkurenciju, vjerovatno i jer je najjeftiniji, a samim tim i najdostupniji, a riječ je povećanju usana. Ipak, posljednjih nekoliko mjeseci sve ove operacije manje su popularne od novotarije kojom su žene opsjednute.

2

Kako su vladarke društvenih mreža, na čelu sa sestrama Kardašijan, promovisale žensku figuru koja se odlikuje uskim strukom i širokim bokovima, žene su sve češće počele da se interesuju za ugradnju masnog tkiva na bokove.

3

Foed Hamza, plastični hirurg specijalizovan za povećavanje zadnjica, potvrdio je da doslovce vlada pomama za ovom vrstom zahvata, a istakao je da se cijena ove operacije kreće od 8.5000 do 10.500 eura.

4

Ako vas je ikad zanimalo kako izgleda ova operacija, hirurg plastičar otkriva. Radi se o premještanju masnog tkiva s područja stomaka na područje bokova.

(Novi.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *