CIJELA PLAŽA JE GLEDALA SAMO NJU: Ona je supruga slavnoga glumca, a od njega je mlađa više od trideset godina! – Doza Novosti

CIJELA PLAŽA JE GLEDALA SAMO NJU: Ona je supruga slavnoga glumca, a od njega je mlađa više od trideset godina!

Glavna i nezaboravna atrakcija na plaži u Rio de Jeneiru bila je 21. godišnja supruga slavog francuskog glumca Vincenta Cassela koji je od nje stariji čak 31. godinu! Prelijepa 21. godišnja Tina Kunakey i 52 godišnji glumac Vincest Casel nisu dugo čekali nakon vjenčanja iz njihove sredne zajednice došla je vijest da uskoro očekuju bebu.

Glumac i uspješna manekenka upoznali su se na plaži dok su surfali, a fatalni susret je brzo prerastao u romansu. Vjenčali su se u augustu prošle godine, a intimna ceremonija održana je u francuskom gradiću Bidart. Par većinu vremena provodi u svojem domu u Brazilu, dok im je Francuska, gdje su oboje rođeni, drugi dom.

loading...

Francuski glumac iza sebe ima brak s glumicom Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri – Devu (14) i Léonie (9). Vincent Cassel se proslavio ulogom u filmu “Mržnja”, a široj publici poznat je po ulogama u filmovima “Oceanovih 12” i “Oceanovih 13”, Jason Bourne i “Crni labud”, a sada se u potpunosti posvetio obiteljskoj uživanciji.

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *