Penzionisani Dermatolog Svima Otkrio Pravu Istinu: Lice Će Vam Biti Bez Bubuljica I Čisto Pomoću Ovog Trika – Doza Novosti

Penzionisani Dermatolog Svima Otkrio Pravu Istinu: Lice Će Vam Biti Bez Bubuljica I Čisto Pomoću Ovog Trika

Svako od nas bi volio da ima lijepu i čistu kožu koju neće kvariti miteseri, bubuljice i razni drugi tragovi godina. Ipak, da biste to postigli, ne treba da koristite hemijske preparate koji još više mogu da oštete vašu kožu i da vam naprave još veće probleme što zna biti jako iritantno.

Prvi savjet svakog dermatologa jeste da vodite računa o ličnoj higijeni, da se redovno brinete o čistoći svog lica i u svakom slučaju da obavezno skidate šminku prije nego legnete da spavate. Trudite se da tokom dana ne dirate lice rukama na kojima ima mnoštvo bakterija i prljavštine.

 

Nikad ne dirajte svoje bubuljice, bez obzira koliko vi mislili da ćete tako sebi olakšati i pomoći. Upravo zbog prljavih ruku one znaju da se još više inficiraju, pa samo sebi napravite veći problem od onog kojeg ste imali. Pustite ih da se same povuku i osuše, a jedino možete koristiti neke maske da uklonite mitesere.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *