Dali su svoju kćerku u ruke Ražnatovića i napravili ogromnu feštu: Oglasila se majka Veljkove vjerenice Bogdane, otkrila informacije o predstojećoj svadbi stoljeća (Foto) – Doza Novosti

Dali su svoju kćerku u ruke Ražnatovića i napravili ogromnu feštu: Oglasila se majka Veljkove vjerenice Bogdane, otkrila informacije o predstojećoj svadbi stoljeća (Foto)

Veljko Ražnatović je odlučio sinoć zvanično vjeriti svoju izabranicu Bogdanu Rodić, a sa ovim povodom je napravljeno ogromno slavlje.

Porodice Ražnatović i Rodić su presretne zbog vjeridbe, a Bogdanina mama Danijela je podijelila svoje prve utiske i otkrila kako su ona i njen suprug Bogdan ja veliko zadovoljstvo jučer odlučili da ugoste Cecu i Veljka sa porodicom.

 

View this post on Instagram

 

To be immortal is not about life or death, it is about oblivion and eternal recognition…

A post shared by ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

-Mi smo ugostili Ražnatoviće u našem domu. Oni su divni i sve je proteklo kako treba, a najbitnije jeste da su naša djeca tu najsretnija. Bogdana i Veljko se baš vole i odrasli su i mladi ljude, oni sami žele da donose neke odluke, a mi smo tu da ih podržimo u svemu zajedno. Mi vjerujemo da će oni biti jako sretna porodica – otkrila je Danijela Rodić.

 

View this post on Instagram

 

Ljubi ga majka…..❤️ @veljkoraznatovic

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *