Dara Bubamara nove zube platila 18.000 eura: Kada vidite na šta liči neće vam biti dobro – Doza Novosti

Dara Bubamara nove zube platila 18.000 eura: Kada vidite na šta liči neće vam biti dobro

Popularna pjevačica Dara Bubamara ne štedi novac koji ulaže u sebe.

Budući da u svijetu estrade sve mora izgledati pristojno i blistavo, ona najveću količinu svoje zarade izdvaja upravo na preparate koji će joj pomoći da izgleda kao prava zvijezda, a nema problem da o tome priča u javnosti.

Dari se dopao blistav osmijeh njene kolegice Nataše Bekvalac, pa je željela da i ona ima isti takav. Bubamara se ugledala na Natašu pa je uradila zubne navlake koje koštaju 18.000 eura.

Dara ne žali što je izdvojila toliku količinu novca, jer je to oduvijek željela da uradi, mnog njene kolege su se podvrgle sličnom tretmanu i izdvojili mnogo novca.

Ovo nije prvi put da Dara radi korekcije na sebi, poznato je da ugradila silikone u grudi, a mogla bi od ove sezone biti u žiriju Zvezda Granda.

Donosimo vam uskoro još zanimljviih vijesti o estradnim zvijezdama, ostanite s nama i dalje.

Radinka Adžić je još u osnovnoj školi pokazala naklonost prema pjevanju i glumi. Pristupanjem školskom zboru razvija svoj talent za pjevanje. Sa 11 godina počinje se natjecati i pojavljivati na raznim glazbenim manifestacijama širom bivše Jugoslavije.

Ubrzo poslije toga bila je gošća na koncertu Nove Kale U 12. godini predstavlja Vojvodinu na “Zmajevim dečijim igrama” u Novom Sadu i osvaja prvo mjesto. Dvije godine kasnije pobjeđuje na manifestaciji „Najlepši glas Jugoslavije“.

1989. pristupa sastavu „Dara Bubamara Show Band“ s kojim kreću i njena prva honorarna gostovanja. Pet godina kasnije snima prvi album „Košava sa Dunava“ s istoimenom pjesmom koja je ubrzo postala hit.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *