Srpkinja jede 15 tegli Nutele mjesečno, jer “želi da ima najveću guzu na svijetu” – Doza Novosti

Srpkinja jede 15 tegli Nutele mjesečno, jer “želi da ima najveću guzu na svijetu”

Mnogi  su spremni na sve kada žele da postignu  određeni cilj. Međutim u većini slučajeva ne biraju sredstva što može imati i negativne posljedice . Ova djevojka je oldučila da poveća svoju guzu  ali na prirodan način. Prijatelji je uglavnom podržavaju u njejnoj nameri, pa je i na društvenim mrežama skupila dosta pratilaca.Šveđanka srpskog porijekla, Nataša Kraun (24), želi da ima najveću zadnjicu na svijetu i zbog toga jede  do 6.000 kalorija dnevno.

Nataša, koja živi u Geteborgu, sada jedva pronalazi odjeću u koju može da stane jer joj se obim butina i stražnjice toliko povećao . Kako  i samakaže, ne želi da stane sve dok ne bude imala najšira bedra na cijeloj planeti. Visoka je 177 cm i  teži 135 kg. Moja transformacija je šokirala mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram još da se ugojim 25 kilograma. Teško je održavati ovo tijelo. Morate dosta da jedete, oko 6.000 kalorija dvnevno, a mora i dosta  da se vežba – navodi iNataša.

loading...

Na plastične operacije je do sada potrošila više od 65.000 dolara, a ishrana joj se sastoji od pice, sladoleda i do 15 tegli Nuttele mjesečno. Ova djevojka kaže  da se zbog toga što je velika, osjeća “moćno i seksi”.Prijatelji je uglavnom podržavaju a na Instagramu je prati više od 130.000 ljudi.

loading...

” Podržava me 80 % mojih prijatelja, a ostali misle da ću umrijeti od debljine “- ističe Nataša i dodaje da je roditelji ne podržavaju u namjeri da postane vlasnica najveće guze na svijetu, jer se boje da će postati prevelika i tako svoj život i zdravlje dovesti u opasnost.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *