Nije se obazirao iako je ona plakala i molila da prestane: Zbog toga se cijela planeta digla na noge! – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

DIJETE JE ZAPOMAGALO, REKLO JE OCU MOLIM TE PRESTANI, VIŠE TO NEĆU PONOVITI ,OBEĆAVAM, DOK JE OTAC ZA TO VRIJEME OBMOTAO NJENU KOSU OKO VRHA KOLICA I  TAKO VUKAO…

Jedan od očevidaca kaže kako je dijete zapomagalo, govorilo je ocu da prestane, obećava mu da to više nikada neće raditi, ali otac se nije obazirao na to. U državi Teksas, u Klivlendu u marketu Volmart se desila ova nesvakidašnja situacija, a Erika i Robert Burč koji su bili kupci su poslali ovu fotografiju…

Neki ljudi su rekli kako se Erika nije trebala miješati, jer ona nije roditelj te djevojčice, ali Erika kaže da joj je bila dužnost, jer se ne može na mjestu kao što je Volmart učiti  o disciplini djeteta.

Objavila je odmah na društvene mreže, gdje su bile podijeljene reakcije, ali sigurno da je ovaj otac itekako pretjerao kada je odlučio da na ovaj način kazni svoju kćerkicu.

Šta vi kažete na ovo?

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT