Radnik na groblju odlučio pogledati snimak nadzornih kamera na groblju: Zamalo da padne u nesvijet kada je ugledao prizor na 0:11 (Video) – Doza Novosti

Radnik na groblju odlučio pogledati snimak nadzornih kamera na groblju: Zamalo da padne u nesvijet kada je ugledao prizor na 0:11 (Video)

Jako uznemirujući snimak pokazuje momenat kada je odjednom na groblju se pojavila grupa koju niko ni u snu nije mogao da očekuje. Ovaj video prikazuje trenutak kada stado od 400 krava provaljuje ogradu i ušlo u obližnje groblje, tako je iza sebe ostavilo nered kao i mnogo oštećenih grobova.

Životinje su pronašle put do groblja tako što su se uzneminile na bliskom polju, pa su u ogromnom strahu počele da bježen i slučajno su potrčale u ovo blisko groblje. Farmer koji je odgovoran za svoje krave je odlučio da pokrije sve troškove i da obnovi svu štetu koja je nastala tokom trke ovih krava. On je odlučio da želi obnoviti groblej svojim novcem kao i da će popraviti ogradu a da će krave da bolje čuva nego što je do sada.

loading...

Momak koji je u tom momentu pregledao snimak groblja zamalo je pao u nesvijet kada je ugledao stado krava kako trče preko groblja i za sobom ostavljaju pravi nered i čak su neke uspjele da oštete neke nadgrobne spomenike i svijeće koje ljudi inače postavljaju. Na svu sreću, vlasnik je pronađen pa su tako i krave vraćene i on je sam odlučio da želi namiriti svu štetu.

loading...

Pogledajte sami šta je snimila nadzorna kamera:

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *