Poklanja namješten stan vrijedan više od 130.000 eura, a uslov je samo jedan… – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Svuda u svijetu jedno od osnovnih egzistecijalnih pitanja, pored posla i novčanih primanja je svakako i stambeno pitanje. Ni u jednoj zemlji na svijetu nije lako doći do svoga stana i velika su to izdvajanja gdje god da živite.

Stoga vjerujemo da biste reagovali sa nevjericom kada bi vam neko ponudio da vam pokloni namješteni stan u vrijednosti od nekih 130.000 eura, tek onako. Svakako bi pomislil da se tu radi o nekoj šali jer je prosto, takvo nešto nemoguće.

Da li biste povjerovali da stvarno postoji jedan takav stan. Nije šala, dobro ste pročitali.

Naravno, da bi neko došao u situaciju da nekome pokloni stan, taj mora da ima poprilično novca, jer teško je kupiti bilo kakav stan u današnje vrijeme, a dobiti na poklon je neizmjerna sreća.

Britanski milioner po imenu Marco Robinson je odlučio da pokloni nekome takav stan. On će to učiniti putem jedne dokumentarne emisije koju će  snimati i preko koje će naći kandidata kojega će obradovati sa stanom. Treba naglasiti da nekretnina nije pod hipotekom i da je u 100% vlasništvu ovoga bogataša.

Marco u svome vlasništvu ima preko 300 nekretnina, a ovaj stan se nalazi u samoj blizini Manchestera, Engleska. Pored stana, on bi novome vlasniku plaćao i sve komunalne usluge. Razlog zašto ovo želi da uradi je taj da je kao dječak bio veoma siromašan i da zna kako je to kada se mučiš u životu, kao što se on mučio, zajedno sa svojom majkom.

Marco priznaje da će odabir biti veoma težak, jer je mnogo ljudi na svijetu kojima je potrebna ovakva vrsta pomoći. Do sada je obavio mnogo razgovora sa brojnim beskućnicima i sa drugim socijalnim slučajevima, a do kraja snimanja emisije će morati donijeti konačnu odluku.

Kaže da želi da pomogne nekome i da usreći tu osobu, a uslov je da ta osoba bude vrijedna i časna.

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT