Bekuta pokazala svoju prelijepu unuku, ali svi su gledali na ovaj jezivi detalj na licu:” Ovo je strašno, kako ovo izgleda” (FOTO) – Doza Novosti

Bekuta pokazala svoju prelijepu unuku, ali svi su gledali na ovaj jezivi detalj na licu:” Ovo je strašno, kako ovo izgleda” (FOTO)

Pjevačica Ana Bekuta je još jedna od onih pjevačica i članica žirija Zvezda Granda koje će i u novoj sezoni zauzeti svoju stolicu u žiriju ove iznimno popularne muzičke talent emisije.

Kako su se pravila promijenila tako vjerujemo da će se i sama Ana malo više eksponirati u samoj emisiji, jer je do sada sve to izgledalo malo samozatajno i neuvjerljivo, jer su glavnu riječ uvijek vodili Jelena Karleuša i Marija Šerifović uz veliku pomoć Ace Lukasa, Saše Popovića i Viki Miljković. Ana Bekuta je sve do sada nekako stidljivo radila, ali ove se sezone nadamo da će i ona pomalo eksplodirati naročito u dijelu posla koji se tiče mentorstva nad pojedinim takmičarima, kojima Ana ima da prenese prilično svoga znanja i iskustva.

Pored ovih svakodnevnih obaveza, Ana je u zadnje vrijeme postala prilično aktivna i popularna i na društvenim mrežama, ugledajući se valjda na svoje mlađe kolegice, a vjerojatno je i uvidjela da se danas i ne može imati neka karijera ako nisi aktivan na društvenim mrežama.

Pa se tako ovih dana, Ana na društvenim mrežama pohvalila svojim fotografijama na kojima je sa svojom unukom Sonjom.

loading...

I mada su prvi komentari bili više nego pozitivni i mada su svi čestitali Ani na njenome izgledu i ljepoti unuke, poslije nekog vremena mnogi su počeli primjećivati da nešto baš i nije sasvim u redu sa Aninim izgledom.

Naime, Ana je toliko pretjerala u fotošopiranju svoje fotografije da je na kraju ispalo da skoro i nema usne , što su mnogi od njenih pratitelja primjetili i naveli da joj takvo nešto baš i nije trebalo.

A kako izgleda Anina unuka Sonja, koja je također aktivna na društvenim mrežama pogledajte na nekoliko ovih fotografija.

loading...

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *