Zbog amaterskog snimka sa Severinom je postao regionalno poznat a onda je nestao: Znate li gdje je muškarac koji je sa pjevačicom snimio amaterski film za odrasle? – Doza Novosti

Zbog amaterskog snimka sa Severinom je postao regionalno poznat a onda je nestao: Znate li gdje je muškarac koji je sa pjevačicom snimio amaterski film za odrasle?

Severina je jedna od najpoznatijih pjevačica na Balkanu. Naime, njen život i karijeru su potresali skandali a onaj najpoznatiji skandal je njen amaterski uradak koji je snimljen prije više od deset godina gdje smo imali priliku da vidimo Severinu kako se troši na jahti sa poznatim biznismenom. Prije nekoliko dana na internetu su se pojavile nove golišave fotografije Seve tako da su se mediji ponovo zainteresovali za neke njene stare radove te glavnog aktera amaterskog filma, biznismena Milana Lučića.
Radi se o hercegovačkom biznismenu, koji se pronašao u žiži javnosti prošle godine zbog malverzacija u stečajnim postupcima na kraju je i uhapšen zbog toga.

 

loading...

Prije 14 godina se brzinom svjetlosti čulo kako je Severinin glumac, anonimni Lučić kao i da je tokom afere s njom bio zapravo oženjen. Zanimljivo je i to da je njegova supruga u momentu kada je eksplicitni snimak nastao bila čak i trudna, čekala je treće dijete Milana, kao i što ga nakon skandala nije ostavila, ostali su u braku i dalje.
Lučić je prethodne godine se pojavio u medijima kada je uhapšen u akciji Uskoka zajedno sa nekoliko saradnika zbog sumnje da su bespravno napravili nekoliko miliona eura iz firme u stečaju, višegodišnjim malverzacijama.

 

loading...

Lučić u Makarskoj ima vlastiti bar i uz njega kamp, prošle godine je uhapšen, pa mu je cijela sezona propala. U Dalmaciji je često bio, jer ima bar sa kampom, poznato je da on nije radio, sigurno zbog toga što je uhapšen, a ne znamo da li će raditi ovog ljeta. Njegovo imanje njegove firme je 2011.godine za tri i po miliona eura prodato, ali nije uspio pokriti sve dugove koje je napravio.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *