Seka Aleksić se sramila majčinog muslimanskog porijekla, a ona ovako sada izgleda!! ( FOTO) – Doza Novosti

Seka Aleksić se sramila majčinog muslimanskog porijekla, a ona ovako sada izgleda!! ( FOTO)

Sekina majka se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, a mnogi mediji su govorili kako se pjevačica stidi svoje majke, kao i svog imena, ali to izgleda nije tačno.Stvarnost je sada mnogo drugačija nego što se ona predstavlja. Pjevačica uživa u pažnji svoje majke, ona joj je bila i desna ruka, pogotovo kada je bilo u pitanju čuvanje sina Jakova, tako prenosi portal Express.ba

Sada ćemo vam pokazati i kako izgleda majka popularne i prelijepe pjevačice, a ako je suditi prema ovoj fotografiji, možemo onda reći od koga je Seka Aleksić naslijedila gene.Nedavno je istakla pjevačica kako se ne stidi svog porijekla, pogotovo nakon što se dosta prašine podiglo oko njenog navodno imena, Zuhra.

loading...

loading...

Porekla je pjevačica da je to njeno pravo ime, a o porijeklu svoje majke je rekla da se ponosi njom i to sa riječima: Ja se nikada u životu nisam stidjela svoje majke koja se zove Ibrima i koja je muslimanskog porijekla, kao ni svog oca Milorada, čije je porijeklo srpsko, kazala je Seka Aleksić, dodala je samo da su zli jezici mogli nešto tako izmisliti.Seka Aleksić se udala za Veljka Piljikića sa kojim je dobila sina Jakova, ona je popularna srpska pjevačica pop-folk muzike. Rodila se u Bosni i Hercegovini, tačnije u Zvorniku, ona je rođena u miješanom braku. Ima 37 godina, a u braku sa Veljkom je od 2010.godine.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *