Krenuli su njegovim roditeljima, a potom je djevojci stavio tabletu za potenciju u piće – njena reakcija je urnebesna (VIDEO)!! – Doza Novosti

Krenuli su njegovim roditeljima, a potom je djevojci stavio tabletu za potenciju u piće – njena reakcija je urnebesna (VIDEO)!!

Ovdje se radi o jednoj šali, ali šala koja nije dobro prošla po ovu djevojku. Jedan muškarac je bio toliko hrabar, da je odlučio da ovo isproba na svojoj djevojci. Pokazao nam je muškarac kakvi su to efekti TABLETE ZA POTENCIJU kada stavite ženi.Jedan popularni jutjuber po imenu Rajan Hemilton koji inače ima i svoj kanal HAMMYTV, odlučio je da ispita svoju djevojku, odlučio je da uzme kameru i da snimi njenu reakciju, sve je to odlučio da stavi i na internet.

Dosta smiješnih podvala su imali između sebe, ali definitivno, ovo je bila jedna od najboljih do sad koju smo imali priliku da vidimo. On je odlučio svojoj djevojci da u energetsko piće ubaci TABLETU ZA POTENCIJU.U prah je pretvorio tableticu na samom početku, zatim je istresao u taj energetski napitak, a potom je dao svojoj djevojci da ga popije. Jedan od najzabavnijih video zapisa je snimio.

loading...

Djevojka nije sumnjala ni u šta, popila je normalno, a oni su išli taj dan kod Rajanovih roditelja. Tek kasnije je počela da djeluje tableta za potenciju. Ona je postala uzbuđena dok su se vozili, zavodila je Rajana. Njena želja se pojačala kada su stigli kod Rajanovih roditelja, onda ga je zvala na sprat da dođe da provedu intimno veče zajedno.Rajan je otišao za njom, ali ju je odbio. Potrčao je dole, a onda smo je mogli da vidimo kako tverka od uzbuđenja. SMiješan video koji je postao viralan
Pogledajte video ispod:

loading...

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *