Ovo su zemlje sa najljepšim ženama na svijetu, a tek kad vidite ko se krije iza broja 6 – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Svima je poznato kako postoje određene zemlje za koje važi da imaju najljepše žene na svijetu. Portal ViralShares objavio je listu od deset zemalja, a evo koje su se našle na tronu.

Brazil

Brazil važi za domovinu poznatih ljepotica : Seksi tijela, bujnih oblina i sjajne kože, brazilke su zauzele prvo mjesto na listi spomenutog portala.

Rusija

Ruskinje su poznate po svojim plavim očima, besprijekorne puti i zamamnog tijela – sasvim dovoljno da zauzmu drugo mjesto na ovoj listi

Venecuela

Zemlja koja je uzela mnoge titule na izboru za miss Universe i miss World. Vitka tijela i privlačna lica muškarce ne ostavljaju ravnodušnim.

Indija

Indijke su svrstane na četvrto mjesto zbog svog prelijepog tena i blistave kože u kombinaciji sa neodoljivim šarmom – ubitačna kombinacija.

Argentina

Argentinke su osviještene o svom tijelu i ljepoti, zbog toga zauzimaju visoko mjesto na listi najljepših žena na svijetu.

Srbija

Gotovo sve srpkinje su visoke, nose stilsku odjeću, a ono što ih naročito ističe su izražajne i privlačne oči.

Južna Koreja

Ono što krasi žene iz Južne Koreje je mladoliki izgled, imaju svijetlu put i zdravu kožu, te su veoma prijatne ličnosti.

Francuska

Francuskinje su poznate po svojoj ličnosti i čvrstim stavovima, energične su i imaju istančan ukus za modu. Veoma su sofisticirane i romantične.

Italija

Preplanula maslinasta koža, tamnija kosa i poseban karakter ih čini neodoljivima.

Ukrajina

Neke od rijetko lijepih i hrabrih žena dolaze iz Ukrajine, jednostavne su i veoma ženstvene, ulažu dosta truda u svoj izgled i vole nositi odjeću koja će istaknuti njihove atribute.

 

 

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT