Ovo su zemlje sa najljepšim ženama na svijetu, a tek kad vidite ko se krije iza broja 6 – Doza Novosti

Ovo su zemlje sa najljepšim ženama na svijetu, a tek kad vidite ko se krije iza broja 6

Svima je poznato kako postoje određene zemlje za koje važi da imaju najljepše žene na svijetu. Portal ViralShares objavio je listu od deset zemalja, a evo koje su se našle na tronu.

Brazil

Brazil važi za domovinu poznatih ljepotica : Seksi tijela, bujnih oblina i sjajne kože, brazilke su zauzele prvo mjesto na listi spomenutog portala.

Rusija

Ruskinje su poznate po svojim plavim očima, besprijekorne puti i zamamnog tijela – sasvim dovoljno da zauzmu drugo mjesto na ovoj listi

Venecuela

Zemlja koja je uzela mnoge titule na izboru za miss Universe i miss World. Vitka tijela i privlačna lica muškarce ne ostavljaju ravnodušnim.

Indija

loading...

Indijke su svrstane na četvrto mjesto zbog svog prelijepog tena i blistave kože u kombinaciji sa neodoljivim šarmom – ubitačna kombinacija.

Argentina

Argentinke su osviještene o svom tijelu i ljepoti, zbog toga zauzimaju visoko mjesto na listi najljepših žena na svijetu.

Srbija

Gotovo sve srpkinje su visoke, nose stilsku odjeću, a ono što ih naročito ističe su izražajne i privlačne oči.

Južna Koreja

loading...

Ono što krasi žene iz Južne Koreje je mladoliki izgled, imaju svijetlu put i zdravu kožu, te su veoma prijatne ličnosti.

Francuska

Francuskinje su poznate po svojoj ličnosti i čvrstim stavovima, energične su i imaju istančan ukus za modu. Veoma su sofisticirane i romantične.

Italija

Preplanula maslinasta koža, tamnija kosa i poseban karakter ih čini neodoljivima.

Ukrajina

Neke od rijetko lijepih i hrabrih žena dolaze iz Ukrajine, jednostavne su i veoma ženstvene, ulažu dosta truda u svoj izgled i vole nositi odjeću koja će istaknuti njihove atribute.

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *