Samo na Kipru se ovako oslobodi !! Ceca objavila nikada vrelije slike i pokazala kakva je bombetina i dalje !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Samo na Kipru se ovako oslobodi !! Ceca objavila nikada vrelije slike i pokazala kakva je bombetina i dalje !! ( FOTO ) !!

Svetlana Ceca Ražnatović jedna od najvećih pjevačica posljednih 30 godina na ovim prostorima i žena za koju se vežu razne kontraverze se ovih dana odmara na Kipru . Prema procjenama mnogih sa svojim suprugom Arkanom koji kako svi smatraju živi upravo ovdje na Kipru pod drugim identitetom i operisanim licem . Te je sasvim slobodan građanin ove zemlje.

 

loading...

Koliko je tu istine zapravo i da li je to zaista tako vjerovatno se nikada neće desiti jer niko od porodice Ražnatović se nikada nije želio izjasniti po tim pitanjima . Ceca je odlučila svoje fotografije podijelit sa fanovima i jop jednom zavrtjeti pamet muškoj populaciji žena koja ima blizu 50 godina izgleda kao da ima 25 .

 

loading...

Anastasija i Veljko se također nalaze na odmoru sa svojom mamom i prema pretpostavkama i sa tatom Arkanom te uživaju u porodičnoj idili. Veljko je skoro postao i bokser te je istukao dvojicu “plaćenika” koji su dovedeni samo da bi on u cirkusu pobijedio . Svi su mišljenja da će Veljka jedan malo ozbiljniji bokser koji ne bude plaćen da izgubi otkinut mu vilicu i restartovati ga na fabrićke postavke

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *