Pozlit će vam kada vidite : Ovoliko novca je dara Bubamara potrošila na estetske zahvate ,a evo ko je sve operisao neki dio tijela !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Pozlit će vam kada vidite : Ovoliko novca je dara Bubamara potrošila na estetske zahvate ,a evo ko je sve operisao neki dio tijela !! ( FOTO ) !!

Danas većina pjevačica se okrenulo plastičnoj hirurgiji te ugradnji raznoraznih silikona u raznorazne dijelove tijela. Mnoge pjevačice ,a i neke druge poznate javne ličnosti ne samo sa estradnog neba podložne su plastičnim operacijama . Grudi, usne , nos , uši , zadnjica su samo neka od mjesta na tijelu gdje se rade operacije .

 

Danas su mnoge javne lićnosti opersiale i zube te ugradile umjetne jer su se nekada sramile svojih prirodnih zuba . Katarina Grujić je na sebi radila operacije zuba te ugradila silikone u usta , jer se prije sramila užasnog rasporeda sopstvenih .

loading...

 

Dara Bubamara je bukvalno sva od plastike : usne , grudi , zadnjica i zubi su mjesta koje je operisala poznata pjevačica . Naime samo na zube potrošila je oko 18.000 eura što je pravo bogatstvo za današnji narod koji teško živi na ovim prostorima .

loading...

Haris Džinović je također radio korigovanje svoje gornje vilice te danas izgleda mnogo bolje . Nikolija Jovanović je kao i druge navede išla u salon za ljepotu jer je morala da operiše svoje zube koji su bili užasni i sramila se svoga osmjeha . Danas je nakon operacija situacija skrzo drugačija .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *