Njen bikini ne može biti tjesniji : Sara Reljić pokazala grudi , raširila noge i ostavila sve bez daha !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Njen bikini ne može biti tjesniji : Sara Reljić pokazala grudi , raširila noge i ostavila sve bez daha !! ( FOTO ) !!

Sara Reljić je djevojka koja u posljednjih godinu dana uživa u svojoj popularnosti . Učesnica “Zadruge” u prošloj sezoni ovih dana uživa u godišnjem odmoru na moru te je odlučila podijeliti fotografije sa svojim fanovima i dovesti ih do ludila . Inače mlada pjevačica tokom takmičenja u rijalitiju nije pravila skandale niti radile neke stvari radi kojih bi se kajala . Za nju možemo reći da je jedina djevojka koja je ostavila dobar utisak na sve .

 

Sara je u vezu sa Vojketom također prošlo sezonskim učesnikom popularnog rijalitija gdje su počeli svoju vezu. Djevojka koja je pokazala veliki nivo kulture i kućnog odgoja fascinirajući mnoge jer je u suštini sami šljam bio u kući kao što će biti i ove sezone . Kriminalci, starlete , sponzoruše , šaneri i ostali nehljebovići će ležati u kući narednih 9 mjeseci i to masno naplaćivati.

loading...

 

loading...

Sara je istakla da se više neće vraćati u rijaliti da joj je svega dosta i da je ostala ono što jeste zapravo te da je za nju to najveća pobjeda . A i ulazak u finale je svakako veliki uspjeh , Kristina Kija Kockar je odnijela veliku pobjedu i 50.000 eura. istakla je da je navijala za Kiju i da je njena pobjeda od prošle sezone potpuno zaslužena.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *