Svi ga pitaju ko je ta Dj Krmača : Pjevač progovorio o svojoj ženi , a da li ste znali njegovo pravo ime !!! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Svi ga pitaju ko je ta Dj Krmača : Pjevač progovorio o svojoj ženi , a da li ste znali njegovo pravo ime !!! ( FOTO ) !!

Skoro da nikome ništa ne znači Ime Goran Žižak ,ali to je zapravo pravo ime popularnog DJ Krmka čovjeka kojeg skoro svi vole jer je veliki veseljak i pravi veliki šou gdje god da se pojavi . Goran danas živi u Beču i svoju porodicu i suprugu čuva daleko od javnosti kako kaže ne želi da ih niko uznemirava .

 

loading...

Goran nam je rekao da sve možemo da ga pitamo ,ali o porodici nipta neće pričati . Čovjek koji je veliki veseljak i svi ga vole je rnjegova muzika možda i nije toliko dobra ali govori većinom o životnoj svakodnevnici . Goran je čovjek koji je završio 3 fakulteta : filozofski, pravni i bogoslovni .

 

loading...

Pjevač je, kako on sam naziva, techo-dance-folk glazbe. Popularan je širom cijele bivše Jugoslavije, ponajviše po svom specifičnom performansu i živim scenskim nastupima. Njegove pjesme se tiču uglavnom aktualnih životnih tema, te se pojavljuju kao parodija cijele ovdašnje glazbene scene. Te njegove pjesme neki smatraju zabavnim, smiješnim i kreativnim, dok drugi smatraju da su glupe i sirove.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *