Rada Manojlović uzbudila muškarce paklenim tijelom : Pjevačica se razuzdala i pokazala previše !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Rada Manojlović uzbudila muškarce paklenim tijelom : Pjevačica se razuzdala i pokazala previše !! ( FOTO ) !!

Rada Manojlović još je jednom na nastupu zaludila svoje fanove pogotovo mušku populaciju jer je skoro sve pokazala . Defintivno njen izgled je za čistu desetku i ni jedan muškarac ne može ostati imun na ovo bio oženjen ili slobodan . Rada je do skora bila obična seljančica dok nije došla do nova i kroz plastične operacije od sebe napravila bombetinu.

 

Sinoć je pjevala na Beogradskom splavu i došla je u spektakularnoj kombinacija koja je dovela do ludila sve na splavu . Čini se da Rada nakon prekida sa harisom Berkovićem izgleda još bolje i da joj nije toliko teško pao razvod jer kako i bi ona može puno bolje defnitvno takva ženska.

loading...

 

 

loading...

Poznato je da je Rada imala i spontani jer je ostala u drugom stanju sada već sa bivšim momkom nadobudnim Harisom berkovićem “Seljačićem” koji se raspuhao kao roštilj posljednjih nekoliko godina . Mnogi ga mrze jer su ga pare i moć promjenile čak je i najbliže prijatelje totalno zaboravio .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *