Bio je neviđen klošar i kriminalac, a ove stvari o njemu niko ne zna: Ovako je izgledao život repera Bube Corellija dok nije postao poznat !! – Doza Novosti

Bio je neviđen klošar i kriminalac, a ove stvari o njemu niko ne zna: Ovako je izgledao život repera Bube Corellija dok nije postao poznat !!

Poznate su priče da su pojedine javne ličnosti prije nego su postale poznate živjele život koji i nije baš dostojan čovjeka. Takav je bio slučaj i sa Bubom Korelijem i njegovim pajtosom Jalom Bratovskim. Naime, njih dvojica su prije nego su postali popularni bili obični sarajevski klošari koji su živjeli od rasturanja droge. Praktično su bili neviđeni nehljebari a onda im se osmijehnula sudbina.

View this post on Instagram

#smoothoperator #checksoverstripes

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

 

Sarajevski reper Buba Corelli, čije je pravo ime Amar Hodžić, proveo je skoro godinu dana u zatvoru jer je zajedno sa još 12 osoba uhvaćen u prodaji veće količine narkotika.Muzičar, koji je popularnost u regionu stekao zahvaljujući radom sa mnogim pozantim ličnostima, ne može da se pohvali činjenicom da ima blistavu i sjajnu prošlost. Dok je još nastupao po lokalnim klubovima u Bosni, Buba je radio i, navodno, dodatne poslove koji su uglavnom, kako su prenosili mediji, bili mimo zakona.

loading...

 

Po izlasku na slobodu, Buba Corelli se posvetio muzici, pa su on i Jala Brat postali najtraženiji dvojac koji puni klubove. A Buba, ovih dana je izazvao salvu negativnih komentara fotografijom koju je postavio na društvene mreže, a na kojoj je pokazao stotine eura. Nakon mnogih komentara, između kojih je i taj da je on “seljak”, on se branio.

loading...

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *