Žena Silvestera Stalonea je neviđena bičarka : Ima 50 godina ,a njeno atraktivno tijelo bi trošili i duplo mlađi !!! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Žena Silvestera Stalonea je neviđena bičarka : Ima 50 godina ,a njeno atraktivno tijelo bi trošili i duplo mlađi !!! ( FOTO ) !!

Silvester Stalone je jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena na svijetu sa mnoštvom filmova godinama je osvajao srca mnogih fanova širom svijeta. Najviše popularnosti je stekao kroz filmove o Rokiju i Rambu . Stalone danas živi u braku sa Dženifer Flejvin sa kojom je još od 1997 . godine i imaju tri predivne kćerke.

 

 

loading...

Neki dan je Dženifer napunila punih 50 godina,ali njen izgled je bolji nego ikada žena koja mami uzdahe muškaraca širom svijeta i mnogo mlađi muškarci bi bili rado sa njom. Kada pogledate i tri kćerke ljepotice koje imaju jasno će vam biti na koga su : Sofija, Skarlet i Sistin su imena njihove djece .

 

loading...

Stalone je čovjek koji je u mladosti teško živio čak je jedno vrijeme glumio na početku karijere u filmu za odrasle za nekih par stotina dolara da bi preživio . Danas je jedan od najmoćnijih ljudi u svijetu ,a njegov rad cijeni ćitav svijet . Teško da će se u narednih 100 godina roditi opet neko kao što je Silvester Stalone .

 

View this post on Instagram

Girls trip to Maui!🌺

A post shared by Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone) on

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *