Niko ne može da vjeruje da je ovo izjavio : Emotivna poruka Veljka Ražnatovića njegovom ocu, ratnom zločincu Željku Ražnatoviću Arkanu !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Niko ne može da vjeruje da je ovo izjavio : Emotivna poruka Veljka Ražnatovića njegovom ocu, ratnom zločincu Željku Ražnatoviću Arkanu !! ( FOTO ) !!

Veljko Ražnatović je momak koji živi u sjeni svojih roditelja i konstantno se bori sa time ,kako kaže da ne može pobjeći od toga jer nije on birao roditelje . Veljko skoro nikada u medijima ne želi spominjati ime svoga oca Arkana te ponekad zna podijeliti emotivnu sliku sa posvetom na društvenim mrežama gdje naravno često bude i osuđen zbog veličanja zločinca ,ali i dobije komentara podrške.

 

loading...

Od skoro je uplivao i u bokserske vode te ima par mečeva u amaterskoj kategoriji i kako kaže da će se truditi da uspije u sportu kojeg jako voli . Kada uđem u ring zaboravim na sve na oca , na majku i sestru mislim na borbu i gledam u oči svoga protivnika . Ja znam da bi moj otac volio da sam neki diplomata i da imam 3 fakulteta ,ali ovo je moja ljubav kaže Veljko.

 

loading...

Ceca je ponosna na svoga sina kojeg prati na mečevima i redovno objavljuje slike kada on pobjedi . Svi su mišljenja da je to smijurija sa čime se bavi i ti borci koji dođu nisu uopšte borci neko plaćenici da bi ih Veljko malo istukao i dobio popularnost. Svi su mišljenja ako dođe neki ozbiljan borac da će ga restartovat i izbrisati mu djetinjstvo do skorašnjem narkiću i sitnom kriminalcu Veljki Ražnatoviću.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *