Niko ne može da vjeruje da je ovo izjavio : Emotivna poruka Veljka Ražnatovića njegovom ocu, ratnom zločincu Željku Ražnatoviću Arkanu !! ( FOTO ) !! – Doza Novosti
Maj 24, 2019
  • 5:07 pm Velika prevara razotkrivena – vlasnici su nekoliko nekretnina, dok neko nema šta da jede oni uzimaju donacije i glume siromaštvo
  • 5:04 pm Zar je moguće da je Srbin ovo uradio? On je na smrtovnici svoje supruge napisao i krivce
  • 3:31 am ZAR JE MOGUĆE, PA OVO JE DNO DNA: Ovako su izgledale naše najveće zvijezde na početku svoje karijere!!(FOTO)!!
  • 3:12 am NESTAŠNI VRANJEŠ PONOVO JAŠE: Dok svi bruje o Jeleninom razvodu, Ognjen joj je poslao ovu BRUTALNU poruku: Ovo će Jelena teško podnijeti!!
  • 1:22 pm Jelena Rozga zapalila maštu mnogih muškaraca: Pjevačica u provokativnom izdanju zamiješala stražnjicom i uzbudila muškarce (VIDEO) !!

Veljko Ražnatović je momak koji živi u sjeni svojih roditelja i konstantno se bori sa time ,kako kaže da ne može pobjeći od toga jer nije on birao roditelje . Veljko skoro nikada u medijima ne želi spominjati ime svoga oca Arkana te ponekad zna podijeliti emotivnu sliku sa posvetom na društvenim mrežama gdje naravno često bude i osuđen zbog veličanja zločinca ,ali i dobije komentara podrške.

 

Od skoro je uplivao i u bokserske vode te ima par mečeva u amaterskoj kategoriji i kako kaže da će se truditi da uspije u sportu kojeg jako voli . Kada uđem u ring zaboravim na sve na oca , na majku i sestru mislim na borbu i gledam u oči svoga protivnika . Ja znam da bi moj otac volio da sam neki diplomata i da imam 3 fakulteta ,ali ovo je moja ljubav kaže Veljko.

 

Ceca je ponosna na svoga sina kojeg prati na mečevima i redovno objavljuje slike kada on pobjedi . Svi su mišljenja da je to smijurija sa čime se bavi i ti borci koji dođu nisu uopšte borci neko plaćenici da bi ih Veljko malo istukao i dobio popularnost. Svi su mišljenja ako dođe neki ozbiljan borac da će ga restartovat i izbrisati mu djetinjstvo do skorašnjem narkiću i sitnom kriminalcu Veljki Ražnatoviću.

 

admin

RELATED ARTICLES
LEAVE A COMMENT