Većina fudbalera pored sebe vode starlete i sponzoruše !! Supruga Branislava Ivanovića je primjer žene koja je prava dama i živi običnim životom !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Većina fudbalera pored sebe vode starlete i sponzoruše !! Supruga Branislava Ivanovića je primjer žene koja je prava dama i živi običnim životom !! ( FOTO ) !

Branislav Ivanović je jedna od najboljih igrača Srbije svih vremena i prava je legenda Srbijanskog fudbala . Bane je jedan jako miran čovjek i primjer pravog i velikog sportiste uvijek je važio za glas razuma na terenu nevažno gdje igrao i da li to bio klupski ili reprezentativni nogomet.

 

Bane je jednostavno ljudska gromada od čovjeka i uzor mnogim mladim nogometašima . Svoju porodicu i suprugu Bane rijetko izlaže u javnosti ,ali ono što je poznato da živi već 10 godina u skladnom i harmoničnom braku mirno i bez skandala sa suprugom Natašom. Nataša je žena koja ne troši milione svoga supruga glumeći veliku ribu po društvenim mrežama . Jednostavno nije starleta niti jeftina droljica kakve su većina žena od fudbalera.

loading...

 

Nataša je Banetu rodila četvero djece te se ona brine o njima dok on zarašuje hljeb na terenu za svoju porodicu . Porodica ivanović je klasični primjer “Gospodske” porodice nemaju nikakav kompleks da se dokazuju da imaju milione iako ih uistinu posjeduju jer Bane je zaradio ogromne novce do sada ,ali kako je na terenu miran tih i povučen takav je i u privatnom životu svi koji ga poznaju kažu da je BANE OSTAO BANE zauvijek .

loading...

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *