Intrigantna tajna i nikada neispričana priča Miše Kovača :Zaljubio se u 12 godina mlađu ljepoticu,a sve se završilo sa velikom tragedijom !! – Doza Novosti

Intrigantna tajna i nikada neispričana priča Miše Kovača :Zaljubio se u 12 godina mlađu ljepoticu,a sve se završilo sa velikom tragedijom !!

Mišo Kovač je jedna od najvećih pjevačkih legendi svih vremena na ovim prostorima. Njegove pjesme će slušati i buduće generacije ,ali ipak postoje stvari koje možda i niste znali iz života Miše Kovača kada je bilo mlad. Mišo Kovač je u mladosti početkom 70-tih godina prošlog vijeka bio u braku sa Ljubicom Kovač .

 

loading...

1971. godine ljubavna afera između Miše Kovača i tada popularne manekenke Anite Baturine je tresla cijelu Jugoslaviju ,a nakon par mjeseci to je uništilo i brak između Miše i Ljubice. Kako prijatelji Miše Kovača su nam ispričali da se tih godina bio potpuno promjenio i da je bio zaluđen Anitom koju je kasnije i oženio i vrlo brzo zaboravio svoju prvu ženu.

 

loading...

Mišo je bio 12 godina stariji od nje ,ali je također u to vrijeme bio mnogo popularan i to joj je odgovaralo . Roditelji Anite Baturine nikada nisu se složili u potpunosti sa brakom njihove kćerke sa dosta starijim muškarcem . Također i Anita je imala prvi brak te je svoga muža ostavila radi Miše . Mišo je 90 tih godina nažalost izgubio sina koji je preminuo jako mlad te ga je to dosta uništilo u životu i proveo je raznim ustanovama gdje je psihički bio pukao i liječio se .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *