Čudo ravno Isusovom uskrsnuću : Pogledajte koliko je djevojaka zatrudnilo nakon što je petnaestogodišnji momak uradio ovo u bazenu !!! – Doza Novosti

Čudo ravno Isusovom uskrsnuću : Pogledajte koliko je djevojaka zatrudnilo nakon što je petnaestogodišnji momak uradio ovo u bazenu !!!

Najveći trenutak za svaku ženu na svijetu je kada postane majka i zatrudni sa ljubavi svog života. Ipak to en bude baš uvijek tako . Jedna nevjerovatna priča na dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država iz Ohaja gdje je čak 5 djevojaka ostalo trudno kupajući se u bazenu sa momčić od 15 godina masturbirao da je kroz vodu sjeme ušlo u čak 5 djevojaka.

 

loading...

Nesrećni moglo bi se reći još uvijek dječak je nesvjestan šta je uradio i da je to uopšte moguće . Izjavio ej da su bili svi na velikom partyu i da su mnoge njegove prijateljice općile sa drugovima te da smatra da su tako ostale trudne. Ipak utvrđeno je da je njegovo sjeme kod svih djevojaka pa su ga jednostavno svi prozvali “Isus” . Kako su doktori utvrdili njegova sperma ima prejaka dejstva što je neviđeno do sada.

 

loading...

Doktori su odlučili dati na analizu njegovu spermu i da vide kako je došlo do ovoga fenomena jer su djevojko kroz vodu primile njegovo sjeme de ostale u drugom stanju.Slučaj je šokirao Ameriku i još uvijek nema zvaničnih rezulatata o kakvom sjemenu ovog momka je riječ .  Od 5 trudnih djevojaka dvije su odlučile nastavit trudnoću,a tri su se očistile.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *