Pogledajte kako je Ismet Bajramović Ćelo pričao u svom posljednjem razgovoru za medije prije nego što je izvršio samoubistvo !! ( VIDEO ) ! – Doza Novosti

Pogledajte kako je Ismet Bajramović Ćelo pričao u svom posljednjem razgovoru za medije prije nego što je izvršio samoubistvo !! ( VIDEO ) !

Ismet Bajramović Čelo je bio suvereni vladar Sarajevskog podzemlja dugi niz godina bio je strah i trepet za mnoge u cijelom regionu. Rođen je 26.Aprila 1966. godine od oca Azema i majke Time Bajramović. Kako doznajemo Čelo je dobio nadimak još dok je bio mali jer ga otac stalno šišao skoro na ćelavo tako da je zauvijek ostao taj nadimak jednom od najkontraverznijih kriminalaca ovih prostora sih vremena.

 

 

loading...

Bio je veliki navijač FK Sarajeva ,a učestvovao je u odbrani Sarajeva gdje je bio i na čemu vojne policije za vrijeme opsade odakle je kasnije i smjenjen. Uvijek je bio momak koji je želio sve i odmah njegovi drugovi iz osnovne škole su pričali da je znao njih da brani od momaka koji su po 5 godina tada bili stariji od njih.

 

loading...

Posljednjih godina prije njegove smrti Čelo je bio i jako bolestan imao je problema sa srcem jer je u ratu ranjen od strane Vojske Republike Srpske gdje ga je snajperista pogodio u blizini srca ali je tada preživio jer je operisan hitno u Anconi. 17. Decembra 2008. godine u stanu u Sarajevo izvršio je samoubistvo nakon što ej sebi pucao u glavu . Za neke kriminalac za neke heroj ,ali jedno je jasno da je Ismet Bajramović Čelo jedan od najkontraverznijih ljudi koji su ikada hodali ovim prostorima.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *