Oni su likvidirali Beogradskog princa Kneleta !! Jedna osoba je imala nešto da mu kaže .a druga ga je natjerala da klekne !! ( VIDEO ) !! – Doza Novosti

Oni su likvidirali Beogradskog princa Kneleta !! Jedna osoba je imala nešto da mu kaže .a druga ga je natjerala da klekne !! ( VIDEO ) !!

Jedan od bivših funkcionera beogradske policije koji je iz odijeljenja za krvne delikte je izjavio da zna ko je ubio Aleksandra Kneževića Kneleta apsolutnog gospodara Beogradskog podzemlja. Te noći sam bio u sobi 331 hotela Hajat kada je ubijen Knele. Kada sam ušao u sobu vidio sam ga kako leži na stomaku te sam odma primjetio da je upucan u glavu.

 

Prema svemu smo zaključili da su u sobi bile dvije osobe koje su ga likvidirale zapravo jedna je stojala ispred njega te pokušavala da mu nešto kaže ili pita dok druga osoba ga je pištoljem na potiljku primorala da klekne na koljena ta osoba je i likvidirala Aleksandra Kneževića Kneleta izjavio je ovaj funkcioner koji je želio ostati anoniman radi bezdbjednosnih razloga.

 

Miodrag Cvetanović je bio osumnjičen da je likvidirao Kneleta te je bio uhapšen,ali nakon nedostatka dokaza je pušten na slobodu i protiv njega se više nikada nije vodio postupak . Već neko vrijeme niko ne zna gdje se nalazi Cvetanović ,a obavještajne službe Srbije su došle do informacija da je on ubijen a njegovo tijelo negdje spaljeno i potpuno uništeno tako da nikada nisu pronašli nikakav dokaz o njegovom nestanku.Otac od Kneleta Dušan Knežević je uvjeren da su obavještajne službe i vrh policije umješani u ubistvo njegovog sina jer ubica nikada nije otkriven.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *