Sprema se nova rijaliti sapunica : U “Zadrugu 2 ” ulaze tri najskandaloznije osobe u Srbiji !! ( FOTO ) ! – Doza Novosti

Sprema se nova rijaliti sapunica : U “Zadrugu 2 ” ulaze tri najskandaloznije osobe u Srbiji !! ( FOTO ) !

Nakon što izađe iz zatvora Aleksandar Čabarkapa bi se se trebao pojaviti u novoj sezoni popularnog rijalitija “Zadruga 2 ” te zajedno sa Aleksandrom Subotić i Ljubom Pantović biti dio nove ekipe koja će se nalaziti u kući u Šimanovcima i boriti se za titulu pobjednika u nagradu od 50.000 eura .

Ljuba Pantović je ostala upamćena kao učesnica “Farme ” iz 2013 godine kada je tada njen dečko Aleksandar napravio njenoj kćerci Aleksandri dijete koje je kasnije i porodila . To je bila priča koja je tada prije 5 godina šokirala cijeli region ,a kako sada stoje stvari sve trije ćemo gledati u novoj sezoni “Zadruge” . Biće jako zanimljivo vidjeti kako će svi izdržati pod istim krovom i kolika će se osjećati tenzija.

loading...

 

loading...

Treba istaći da je Aleksandar Čabarkapa trenutno u zatvoru od upravo te 2013.godine zbog iznude i pokušaja ubistva te još nekih krivičnih djela za koje je bio osuđen na 5 godina zatvora ,a kazna njegovog zatvora istiće krajem augusta te će biti slobodan čovjek ,a Željko Mitrović ga dovodi na veliku scenu .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *