Zdravko Mamić ( BOSANAC ) !! Čestitam svojim susjedima na finalu svjetskog prvenstva !! Ako sanjam ne budite me !! – Doza Novosti

Zdravko Mamić ( BOSANAC ) !! Čestitam svojim susjedima na finalu svjetskog prvenstva !! Ako sanjam ne budite me !!

Osuđeni bivši predsjednik Dinama koji je pobjegao u Bosnu i Hercegovinu i uzeo bosansko državljanstvo je čestitao susjedima na plasmanu u veliko finale Svjetskog prvenstva. Podsjećanja radi Mamić je osuđen na 6 ,5 godina zatvora ,ali je on pobjegao u Međugorje izjavivši da je Bosna i Hercegovina njegova zemlja te da ga ništa ne veže za Hrvatsku.

 

Ipak nakon velike pobjede i kod Mamića su emocije proradile : ” Vi ste jedino dobro što ima Hrvatska vi fudbaleri vala vam na ovome učinile ste svakog Hrvata ponosnim ” .Zdravko je stvorio mnoge igrače Hrvatske reprezentacije i sigurno da je ovo i nejgov veliki uspjeh iako mnogi mrze popularnog “Maminja” on je svakako puno toga učinio za Hrvatski nogomet.

 

Kako stoje stvari Mamić se nikada neće više vratit u Hrvatsku te će to uvijek biti njegova susjedna zemlja . U suprotnom ako bi prešao granicu Hrvatsku morao bi truhnut 6.5 godina u zatvoru gdje mu je sve napakovano kako kaže od kriminalaca i ološa u Hrvatskoj koji su u sudu i tužilaštvu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *