Tamara Đurić oplela po Teodori , Sanji i Kiji : To je seljačka riba i najveća prevara Zadruge !! ( VIDEO ) !! – Doza Novosti

Tamara Đurić oplela po Teodori , Sanji i Kiji : To je seljačka riba i najveća prevara Zadruge !! ( VIDEO ) !!

Prošlo je već skoro mjesec dana od završetka zadruge ,ali i dalje se strasti ne stišavaju oko učesnika i finalista najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima koji je ikada emitovan. “Zadruga” je porušila sve rekorde od gledanosti sponzora do svega ostalog kao i nagradnog fonda gdje je prvih petoplasiranih dobilo auto , a pobjednica Kija Kockar i velikih 50.000 eura.

 

 

loading...

Prije par dana u emisiji Ami G show na pink televiziji koji vodi i uređuje Ognjen Amidžić gostovali su bivši zadrugari i morali su komentarisati izgled zadrugarki i odabrati najljepšu. Svi su bili u grču nekako dok su koemtarisali ,ali Tamara Đurić starleta je bila otvorena i iskrena rekavši što misli.

 

loading...

” Teodora mi je bila favorit iskreno ,ali njen izgled je seljački ona je seljačka riba. Što se tiče Ane Korać ona mi je nekako vrh riba i mnogo je bolja od Sanje Stanković inače djevojce od Jovane Tomić Matore. Vi u nastavku možete poslušati komentare i šta se zašravo dešavalo u emisiji !!

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *