Frapantna izjava Marka DNK u emisiji uživo : Nakon ove izjave Divna ostala bez teksta ,a publika poludjela !! ( VIDEO ) !! – Doza Novosti

Frapantna izjava Marka DNK u emisiji uživo : Nakon ove izjave Divna ostala bez teksta ,a publika poludjela !! ( VIDEO ) !!

Rijaliti “Zadruga” je odavno završen ali prašina oko svega se još uvijek nije spustila najpopularniji rijaliti svih vremena na ovim prostorima je srušio sve rekorde po svojoj gledanosti u prvoj sezoni. Marko i Divna su gostovali u emisiji uživo na pink televiziji jedni od bivših zadrugara te su šokirali svojom pričom.

 

loading...

Naime poznato je da je ovaj par stekao popularnost u emsiji DNK-a te su kroz rijaliti još više postali poznati u regionu. Oni su nakon odlaska u rijaliti ostali i bez svoga djeteta kojeg je oduzelo socijalno . Na pitanje voditeljke šta osjećaju povodom toga Divna i Marko su dali različite izjave ,a Marko je šokirao sve pokazavši kakav je “glupan i monstrum ” od čovjeka .

 

loading...

Naime Divna je rekla da se jako kaje što je ušla u rijaliti i ostala bez svoga djeteta te da bi rado to sada promjenila. Dok je Marko istako da mu je jedino teško što nije spavao sa Macom Diskrecijom iako mu ej bila gola ušla u kupatilo ,a on nije ništa uspio da uradi . Marko je inače poznat kao veliki švaler i izgleda da mu ništa nije sveto ,pa čak ni sopstveno djete.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *