Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su počele da žive zajedno,a sada i usvajaju dijete !! Matora : Jedva čekam što ću postati tata konačno ,a Sanja će biti mama kakvu sam zamišljala !! – Doza Novosti

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su počele da žive zajedno,a sada i usvajaju dijete !! Matora : Jedva čekam što ću postati tata konačno ,a Sanja će biti mama kakvu sam zamišljala !!

Svi su mislili da je ljubav između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković obična rijaliti igra međutim oni su svima dokazali da to zapravo nije tačno. Prije dva dana njih dvije su uzele i zajednički stan gdje će živjeti te su ga uredili po modernom stilu. Novinari telegrafa su ih posjetili i mogli su da vide mnogo sreće na njihovim licima.

 

loading...

Već 9 mjeseci njihova veza traje od kako je krenuo najpoznatiji rijaliti na ovim prostorima “Zadruga” gdje je pobjedu odnijela Kristina Kija Kockar. Matora je sada novinarima izjavila slijedeće : ” Jedva čekam da postanem tata to mi je životni san bio ,a i sretna am što će mama biti onakva kakvu sam zamišljala Sanja je moja ljubav života ” .

 

loading...

Ovaj kontraverzni par očigledno ne mari za predrasude niti za bilo što drugo te nastavljaju dalje u svome životu graditi sreću. Sanja je rekla da ni jedan muškarac nije kao Matora te da je ona najdivnije i najnježnije biće koje zna . Kaže da je uzbuđena zbog njihovog usvajanja djeteta.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *