Ona je bila ružna kao noć : Ovako je Maca Diskrecija izgledala prije silnih operacija ( FOTO+VIDEO ) !! – Doza Novosti

Ona je bila ružna kao noć : Ovako je Maca Diskrecija izgledala prije silnih operacija ( FOTO+VIDEO ) !!

Senada Nurkić Maca je jedna od najpoznatijih starleta na ovim prostorima proslavila se učešćem u mnogim rijalitijima te sa time kako je kao djevojka nikakvog morala spavala sa bogatim biznismenima koji su je finansirali te je ona na sebi uradila mnoge plastične operacije i u potpunosti izmjenila svoj izgled.

 

 

 

loading...

Administratori koji na instagramu vode jednu od poznatijih grupa “Hvala plastičaru” su došli do nekih nevjerovatnih fotografija koji pokazuju kako je Maca izgledala nekada prije bukvalno kao prava djevojka sa ulice ,da bi vremenom stekla popularnost na taj ne baš popularan način. Ona je inače sa Drežnika inače naselja u Tuzli Bosna i Hercegovina.

 

Ona je danas mnogo popularna i došla je do novca na vrlo lagan način te joj mnoge žene i djevojke zavide koje su učile škole ,ali zbog lošeg vremena koje je došlo pored ovakvih djevojki “Starleta ” ne mogu doći do izražaja nažalost sve više se ovakve djevojke prikazuju po TV i raznim drugim medijima pa se pitamo uz koga nam to djeca odrastaju .

loading...

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *