Svi smo strepili dok smo gledali poznatu latinoameričku sapunicu Judina žena : Evo gdje su i šta rade glumci ove serije danas !!! Čime se bavi danas “JUDINA ŽENA ” ! ( FOTO + VIDEO ) !! – Doza Novosti

Svi smo strepili dok smo gledali poznatu latinoameričku sapunicu Judina žena : Evo gdje su i šta rade glumci ove serije danas !!! Čime se bavi danas “JUDINA ŽENA ” ! ( FOTO + VIDEO ) !!

Latino Američka serija Judina žena je obilježila jedan period sapunica na ovim prostorima ljudi su bili ludi za tom serijom iako je imala dozu horora te je mnoge ljude i bilo strah. Poznato je svima da je serija govorila o ženi u krvavoj vjenčanici koja je bila serijski ubica i izvršaavala ubistva sa umjetničkim nekim obilježijma.

 

Gloriju Leal je glumila Chantal Baudaux inače manekenka i glumica koja je glumeći u Judinoj ženi stekla planetarnu popularnost . Danas je uspješna glumica u venecueli i ima 37 godina.

loading...

 

Juan Carlos Garcija je glumio Salomona inače u to vrijeme je bio maneken ,a poslije Judine žene nastavio se baviti glumom te ima veliku popularnost . Ima 48 godina i živi na Floridi.

 

loading...

Astrid Carolina Herera ili Altagrasija Del Toro inače žena čiji će lik pamtiti mnogi cijeli život koji su pratili ovu poprilično zastrašujuću seriju zbog koje mališani širom svijeta nisu navečer smjeli zaspati . Na kraju se ispostavilo da je Altagrasija Del Toro Judina žena koja je počinila sve te grozne zločine uz pomoć Ismaela Del Tora. Astrid se danas bavi marketingom i radi u jednoj kopmaniji u Australiji ima 50 godina. 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *