Milorad Dodik je godinama skrivao svoje pravo porijeklo: Otkriveno pravo porijeklo ovog političara i sve će vas zaprepastiti !!! – Doza Novosti

Milorad Dodik je godinama skrivao svoje pravo porijeklo: Otkriveno pravo porijeklo ovog političara i sve će vas zaprepastiti !!!

Milorad Dodik je najkontraverzniji političar na ovim prostorima u posljednih 20 godina čovjek koji je do prije 10 godina bio potpuni multinacionalista i želio je jedinstvo među narodima u Bosni i Hercegovini danas je sklon fašističkoj ideologiji te podjelama Bosne i Hercegovine.Svima je zanimljivo porijeklo Dodika te je pričao o tome odakle on zapravo potiče.

 

loading...

Naime djed od Milorad Dodika je inače hrvatskih korijena te je nakon što se preselio u Derventu još pedesetih godina prošlog vijeka prezime Dodig promjeniko u Dodik.Milorad Dodik je ispričao sve to za Slobodnu Dalmaciju te kako je njegov djed Petar Dodig stigao iz Dalmacije u Derventu da živi i tu se zadržali zauvijek.Milorad Dodik je inače čovjek koji već 10 godina mrzi sve što nije srpsko što je pomalo nevjerovatno jer je prije bio jedan od najdražih političara u regionu kada je vodio europsku politiku.

 

loading...

Mileta popularnog danas mnogi mrze i građani RS-a su mnogo izvarani od predsjednika Dodika kojem svi žele dugu zatvorsku kaznu zbog velike krađe koju radi nad Srpskim narodom u ovom entitetu kako mnogi kažu da je on krvnik srpskog naroda.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *