Milorad Dodik ima nemjerljivo bogatstvo i ogromne vile poput tvrđava: Ovako izgleda jedna od Miletovih tvrđava ( FOTO ) !! – Doza Novosti

Milorad Dodik ima nemjerljivo bogatstvo i ogromne vile poput tvrđava: Ovako izgleda jedna od Miletovih tvrđava ( FOTO ) !!

Najkontraverzniji političar na ovim prostorima je svakako predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Čovjek za kojeg se veže mnogo kontraverze i svi ga optužuju za propadanje republike Srpske zbog njegove loše politike. Ogromno bogatstvo je već stekao ovaj čovjek koje se više ne može niti procjeniti .

 

loading...

Prema nekim navodima Dodik ima čak 11 vila ,a mi vam donosimo danas slike od jedne od tih koja se nalazi u mjestu Bakinci.Ova vila je kako se doznaje kupljena nakon što prodao vilu na Dedinju . Inače Dodik je optužen za mnoge malverzacije i kriminalne radnje ,a i narod ga optužuje da je opljačako republiku Srpsku i oslabio je totalno,a nacionalističkom retorikom pokušava da zavadi narod kao 1992.godine.

 

loading...

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na stotine miliona eura koje je na nezakonit način stekao ,a nikada još nije procesuiran iako mnogi se nadaju da će ovaj političar svoj luksuz zamjenit zatvorskom ćelijom jednog dana .

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *