Mitrović : Ako već toliko volite Kosovo , zašto igrate za Švicarsku !!! – Doza Novosti

Mitrović : Ako već toliko volite Kosovo , zašto igrate za Švicarsku !!!

Napadać Srbije Aleksandar Mitrović je odgovorio svima onima koji provociraju ,a igraju za Švicarsku reprezentaciju . Najviše od njih se ponosi državom Kosovo Xerdan Shaqiriji koji je nedavno objavio i slike na društvenim mrežama gdje na kopačkama ima zastavu Kosova .

Osim toga svi reprezentativci Švicarske koji su porijeklom sa Kosova se diče sa tom novonastalom državom ,ali svi su odbili pozive te iste reprezentacije da igraju za nju .Aleksandar Mitrović je novinarima na pitanje o provokacijama Shaqirija rekao slijedeće ,a i poručio svima ostalima u reprezentaciji Švicarske među kojima su : Granit Xaka, Valur Behrami , Blerin Džemaili , Xerdan Shaqiriji .

loading...

 

loading...

 

” Meni te zastave na kopačkama ništa ne smetaju niti imam problem sa time mi smo došli da igramo fudbal ,a ne da se bavimo politikom. Ja poznajem Shaqirija znam da nije loš momak ,ali zanimljivo mi je to ako već toliko vole Kosovo zašto svi igraju za Švicarsku reprezentaciju pita se Mitrović. Inače u grupi sa Srbijom su Brazil,Švicarska i Kostarika.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *