Reprezentaciju Meksika potresa veliki skandal : Procurila snimka zabave sa prostitutkama u bazenu !! Više od 30 djevojaka u bazenu sa nogometašima !!! ( VIDEO ) ! – Doza Novosti

Reprezentaciju Meksika potresa veliki skandal : Procurila snimka zabave sa prostitutkama u bazenu !! Više od 30 djevojaka u bazenu sa nogometašima !!! ( VIDEO ) !

Čak devet reprezentativaca Meksika su uključeni u veliki skandal koji potresa ovu reprezentaciju gdje su mediji i navijači u toj zemlji ogorčeni . Nakon što je selektor Juan Carlos Osorio dao slobodnog vremena igračima da bi se odmorili prije početak svjetskog prvenstva u Rusiji .

 

loading...

 

Poslije utakmice sa Škotskom i pobjede od 2:0 reprezentativci njih čak devetorica su odlučili na velikom imanju u Škotskoj da se druže sa djevojkama sumnjivog morala . Snimka kruži društvenim mrežama gdje se može vidjeti kako se zabavljaju u bazenu sa 30 djevojaka .

 

loading...

 

Meksički savez je odlučio da neće kazniti svoje nogometaše jer su koristili svoje slobodno vrijeme na svoj način kako žele ,ali svejedno javnost u Meksiku je šokirana ovim činom pred takvo jedno veliko takmičenje šta igrači rade . Inače Meksiko je u teškoj grupi sa Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom . Prvenstvo otvaraju 17 .lipnja okršajem protiv svjetskih prvaka Njemaca.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *