Sloba mislio da bubice nisu upaljene : Ono što je rekao Kiji je dokaz da je Zadruga namještena !!! – Doza Novosti

Sloba mislio da bubice nisu upaljene : Ono što je rekao Kiji je dokaz da je Zadruga namještena !!!

Najpopularniji rijaliti dolazi do samog svoga kraja i proglašenja pobjednika “Zadruga” je ove godine oborila sve rekorde gledanosti . Svakako najpopularniji ljubavni trougao o kome se mjesecima unazad pisalo između Slobodana Radanovića, Kije Kockar te Lune Đogani plijenio je veliku pažnju svih gledalaca koji su putem malih ekrana gledali sva dešavanja u Šimanovcima .

 

loading...

 

Kako stoje stvari Slobodan Radanović više nema ništa sa Lunom Đogani i mnogi se pitaju da li je sve ovo zapravo bila samo igra koja se morala prodati pred milionskim gledateljstvom . Popularni Sloba i Kija su inače muž i žena,a po dolasku u Zadrugu krenula je Slobina avantura sa Lunom koja je došla do kraja izgleda. Nakon što su mislili da bubice nisu upaljene i da niko neće čuti njihov razgovor Kija i Sloba su razgovarali o svome braku nakon što izađu napolje.

 

loading...

 

Kija je rekla Slobi da se mnogo promjenio i da joj se počeo ponovo sviđati , te i da moraju vidjeti šta će za razvod kada izađu . Sloba je kratko rekao ko je rekao da ćemo se mi razvesti ko je spominjao od nas razvod . Da li sve to znači da ovaj par nastavlja živjeti dalje nakon što završi ova igra u rijalitiju . Prema anketama upravo njih dvoje su dva najveća favorita za veliku pobjedu i nagradu od 50 000 eura . Kija je u prednosti nad Slobom za nekih 12 % posto prema anketi Pink televizije .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *